Екскурзии в Сърбия
КОМФОРТ
НАТОВАРЕНОСТ
Нова година в Суботица
София – Белград – Суботица – Палич – Суботица – Келебия – Суботица – София
Екскурзия с автобус
4 дни
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
НАСТАНЯВАНИЯ
ДОПЛАЩАНИЯ И ОТСТЪПКИ
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Ден 1
СофияБелградСуботица
580 km

4:30 ч. - отпътуване от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел "Санкт Петербург", заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително). Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад "Александър Невски", 7:30 ч. от автогара "Сердика", по маршрут Калотина - Ниш - Белград. Кратка разходка в сръбската столица и свободно време. Пристигане в Суботица вечерта. Настаняване. Вечеря с жива музика. Нощувка.

Ден 2
СуботицаПаличСуботица

Закуска. Разходка в центъра на Суботица - важен културен център във Войводина, градът е известен като "панонска Барселона" благодарение на архитектурата в стил сецесион: имението Райхл, пешеходната зона - Корзо, народният театър, Площадът на републиката с впечатляващата сграда на Кметството - образец на унгарския сецесион, православната църква "Възнесение Господне", катедралата. Посещение на град Палич, известен курортен център край брега на Паличкото езеро. Свободно време за разходка по крайбрежната алея, сред местност с невероятна природна красота. Отпътуване за Двореца на виното - тук, край Суботица, е поставено началото на винения туризъм в Сърбия. Дегустация на девет вина. Връщане в Суботица и обяд в ресторанта на хотела. Следобед - свободно време за разходка и шопинг. Новогодишна гала вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична наздравица с чаша шампанско.

Ден 3
СуботицаКелебияСуботица

Закуска. Екскурзия до Келебия - посещение на ферма за коне от породата липицанер. Обяд с жива музика, греяно вино и чай с ром. Разходка с файтон или шейна (при подходящи атмосферни условия). Връщане в Суботица и свободно време. Втора празнична вечеря с жива музика. Нощувка.

Ден 4
СуботицаСофия
580 km

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски".

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
Транспорт с туристически автобус
3 нощувки със закуски на блок-маса в хотел "Patria" **** в Суботица
3 вечери, вкл. 2 вечери с жива музика в ресторанта на хотела (без включени напитки) и 1 празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела на 31.12.2017 година с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни напитки (алкохолни и безалкохолни)
2 обяда, вкл. 1 обяд в ресторанта на хотела (без включени напитки) и 1 обяд в Келебия с жива музика, вкл. чаша греяно вино и чай с ром
Кратка разходка в Белград
Пешеходна разходка в Суботица
Посещение на Палич
Посещение на Двореца на виното с дегустация на девет вина
Посещение на ферма за коне от породата липицанер в Келебия
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Водач екскурзовод от България.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт
Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (гарантиран при мин. 10 заявили туристи)
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2018 Туристическа агенция "Дискавър". Всички права запазени.
Всички дестинации: