Екскурзии в България
КОМФОРТ
НАТОВАРЕНОСТ
Екскурзия до Троянски манастир, Орешак и Троян
София – Троянски манастир – Орешак – Троян – София
Екскурзия с автобус
1 ден от 27.00 лв.
21.06.2021 г.
27.00 лв.
има места
29.08.2021 г.
27.00 лв.
има места
25.10.2021 г.
27.00 лв.
има места
22.11.2021 г.
27.00 лв.
има места
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
МЕСТА НА ЗАМИНАВАНЕ
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Ден 1
СофияТроянски манастирОрешакТроянСофия
340 km

Отпътуване в 7.30 часа от улица "Оборище" (в участъка между пл. "Александър Невски" и бул. "Васил Левски") по маршрут София - Орешак. Посещение на Троянския манастир. Най-големият бъргарски манастир в Стара планина е разположен в красивата гориста местност Чукарка. В главния църковен храм "Успение Богородично" се пази една от трите най-известни чудотворни икони в България - Пресвета Богородица Троеручица. Манастирският комплекс предлага на своите посетители както богата колекция от църковна живопис, предмети на приложните изкуства и занаяти, така и неповторимото спокойствие на Балкана. Посещение на целогодишното Национално изложение на художествените занаяти и изкуства в селцето Орешак. Тук майстори от страната и чужбина представят свои произведения. Разходка в Троян и свободно време с възможност за посещение на местния музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства. Отпътуване за София. Пристигане на ул. "Оборище" (в участъка между пл. "Александър Невски" и бул. "Васил Левски") късния следобед.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
Транспорт с туристически автобус/минибус
Посещение на Троянския манастир, Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата в село Орешак и Троян
Водач на български език
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Входни такси за Националното изложение на художествените занаяти в село Орешак (4 лв за възрастни, 2 лв за учащи и пенсионери), за музея на народните художествени занаяти и приложните изкуства в Троян (5 лв за възрастни, 2 лв за учащи и пенсионери), за Конака в Троян (2 лв за възрастни, 1 лв за учащи и пенсионери)
Входни такси за други обекти, посещавани индивидуално
Обяд, кафе и напитки
Разходи от личен характер
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2021 Туристическа агенция "Международни пътувания". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: