ул. Триадица №6
София 1000
Тел.: (02) 981 47 02
E-mail: info@discover.bg
Можете да намерите тази екскурзия на www.discover.bg/e/6000000448/
Екскурзия до Тетевен и пещерата "Съева дупка"
София – Брестница – Тетевен – София
Екскурзия с автобус
1 ден
КОМФОРТ
НАТОВАРЕНОСТ
Ден 1
СофияБрестницаТетевенСофия
240 km

Отпътуване в 8.00 часа от улица "Оборище" (в участъка между пл. "Александър Невски" и бул. "Васил Левски") по маршрут София - Брестница. Посещение на пещерата "Съева дупка" – един от 100-те национални туристически обекта. Причудливите скални образувания, многобройните зали и галерии и прекрасната акустика в пещерата са впечатляващи. Връщане в село Брестница и посещение на ферма "Сините щрауси". Отпътуване за Тетевен. Разположено в полите на Стара планина, китното градче обединява в себе си красотата на заобикалящата го природа и духа на отминалите векове. В Тетевен могат да се видят няколко старинни къщи, обявени за паметници на културата. Историческият музей е един от 100-те национални туристически обекта на България. Разходка до Тетевенския манастир "Св. Илия". Свободно време в центъра на града. Отпътуване за София. Пристигане късния следобед на улица "Оборище" (в участъка между пл. "Александър Невски" и бул. "Васил Левски").

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
Транспорт с туристически автобус/минибус
Посещение на пещерата "Съева дупка"
Посещение на ферма "Сините щрауси" в село Брестница
Пешеходна разходка в Тетевен
Водач на български език
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Входни такси за пещерата "Съева Дупка" (10 лв за възрастни, 5 лв за деца до 18 години и пенсионери), ферма "Сините щрауси" в село Брестница (1 лв), историческия музей в Тетевен (2 лв за възрастни, 0,50 лв за ученици и пенсионери)
Входни такси за други обекти, посещавани индивидуално
Обяд, кафе и напитки
Разходи от личен характер
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
За посещението на пещерата "Съева дупка" се препоръчва носенето на удобни спортни обувки (маратонки, кецове или гуменки) и връхни дрехи.
Агенцията не носи отговорност за загуби, щети, закъснения и неудобства, които са породени от независещи от нас причини. В противен случай – при условие, че те са резултат от небрежност на наши служители, отговорността на агенцията е ограничена максимум до пълното възстановяване на заплатената за екскурзията сума.
Деца и ученици до 18 години трябва да бъдат придружени от възрастен.
Студенти до 25 години: При записване студентите трябва да предоставят студентски документ и да го носят в деня на пътуването
Застраховки не са включени в цената.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.
Можете да намерите тази екскурзия на www.discover.bg/e/6000000448/
За всички актуални пътувания посетете www.discover.bg