Груповите пътувания се подготвят по заявка,  като се съобразяват с желанията на групата по съответния маршрут, както и с изискванията за настаняване. В програмата могат да бъдат включени нестандартни места и обекти за посещение. Нощувките и престоят също могат да бъдат  организирани  и съобразени с интересите на конкретната група. В този случай Вие можете да определите желания от Вас комфорт на настаняване и пътуване и натовареност на туристическата програма.

Груповите пътувания могат да комбинират туристическа програма с посещения на различни търговски изложения, семинари и конгреси. Благодарение на нашия богат опит,  ние ще ви предложим най-добрите условия за тяхото провеждане, като  предварително ще Ви предоставим много подробна информация за тях.

Представените в нашия сайт програми могат да бъдат основа за оформяне на Вашето пътуване, тъй като те са оптимизирани, а в същото време са балансирани с цел да се пътува приятно и комфортно. Те са изготвени  и съобразени  с всички международни изисквания за автобусен транспорт. В зависимост от Вашето желание ние можем да променим  всеки един елемент от нашите програми, да  добавим интересни за Вас места за посещения, събития, екскурзии или атракции.

В случаите, когато отделна група  желае да  пътува  по наша програма  на посочена в сайта дата, тя ще ползва преференциална отстъпка от базовата цена на екскурзията. Когато групата желае да пътува по свой индивидуален маршрут и програма, агенцията осигурява максимално конкурентни цени и условия за пътуването.

При самолетни групови пътувания можете да изберете различни варианти: пътуване с водач – екскурзовод, асистанс услуги на място, местни екскурзоводи на български език , трансфери летище – хотел – летище.

Очакваме Вашите запитвания на e-mail info@discover.bg

 

Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2018 Туристическа агенция "Дискавър". Всички права запазени.
Всички дестинации: