2 намерени пътувания (0.18 сек.)
РЕГИОНИ
Кения
Найроби
ТРАНСПОРТ
ВИДОВЕ ПЪТУВАНИЯ
ПОВЕЧЕ ОПЦИИ
София – Истанбул – Найроби – езерото Накуру – езерото Найваша – Резерват “Масаи Мара” – Найроби – Истанбул – София
Екскурзия със самолет  7 дни
Изключителни природни дадености, прекрасен климат, огромно разнообразие от диви животни - всичко това прави Кения най-атрактивната дестинация за сафари.
Дата: 01.08.2021 г.
Цена: 4235 лв.
ТОП ЦЕНА
4235 лв.
София – Найроби – Резерват “Масаи Мара” – езерото Накуру – Диани – Момбаса – София
Екскурзия със самолет  11 дни
  • Кения е една от онези дестинации, за които можем откровено да кажем, че си имат всичко. Тя е дом на резерватът "Масаи Мара" - една от класическите сафари дестинации за наблюдение на Големите 5 (лъв, леопард, слон, бизон и носорог). Той служи и за сцена на един от най-впечатляващите природни спектакли - ежегодната миграция на антилопите гну. Столицата Найроби е оживен модерен град с удивителна кулинарна сцена, където може да опитате традиционни местни ястия и да се насладите на едно от най-качествените кафета в света. В селата на масаите пък, от друга страна, все още се спазват вековни традиции и начин на живот, в който туристите могат да надникнат. Около езерото Накуру може да видите стотици цветни птици фламинго, а в Диани - една от водещите плажни дестинации на Африка, можете да плувате в тюркоазените води на Индийският океан. А най-хубавото е, че с този тур всичко това е възможно за малко повече от седмица.    Забележителности:
    Резерватът "Масаи Мара"
    Езерото Накуру - едно от най-популярните места за наблюдение на диви птици
    Плажът "Диани"- водеща плажна дестинации в Африка
Дата: 03.12.2021 г.
Цена: 3095 лв.
ТОП ЦЕНА
3095 лв.
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2021 Туристическа агенция "Международни пътувания". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: