Туристическа агенция „Дискавър“  е регистриран туроператор и туристически агент с регистрационен №00328. Агенцията предлага комплексно туристическо обслужване,  наземни и въздушни пътнически услуги. Основните услуги, които предлагаме включват организиране и продажба на самолетни и автобусни екскурзии, самолетни и автобусни почивки, продажба на самолетни билети, туристическа информация и консултация. 
     Агенцията предлага услуги единствено на лицензирани партньори – превозвачи, хотели и агенции, които са доказали качество на своя продукт, сигурност и надеждност при обслужване на клиентите.
     Приоритет в предлаганата богата гама от туристически услуги са организираните  групови самолетни и автобусни екскурзии в Европа. Тяхната реализация е плод на дългогодишна традиция и работа  за удовлетворяване изискванията и очакванията на туристите. Главни  акценти в туристическите програми са  както  културно-историческото наследство на посещаваните страни, така също  и грижа за комфортното настаняване  във внимателно подбрани хотели  и  приятното пътуване с доказани транспортни превозвачи. 
     Нашият екип предлага самолетни билети на всички представени в България авиокомпании и се стреми да даде оптимален избор от варианти за пътуване и сйответно - подробна информация за интересуващите Ви детайли. Освен услуги на традиционните авиокомпании, при нас ще намерите и много от услугите на т.нар. Low cost авиокомпании. 
  
     Нашият основен стремеж е да предлагаме оптимални  условия за пътуване и отлично обслужване на клиентите.
    С „Дискавър“ Вие ще имате възможност да откриете не само нови маршрути и програми, а и истински партньори, които да предложат услугата, която търсите!
   
     На добър път!
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2019 Туристическа агенция "Дискавър". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: