3 намерени пътувания (0.09 сек.)
РЕГИОНИ
Дания
Хелзингор
ТРАНСПОРТ
ВИДОВЕ ПЪТУВАНИЯ
ПОВЕЧЕ ОПЦИИ
София – Копенхаген – Хелзингор – Хелсингборг – Копенхаген – Малмьо – Лунд – Копенхаген – София
Екскурзия със самолет  4 дни
Дата: 25.07.2024 г.
Цена: 1269 лв.
ТОП ЦЕНА
1199 лв.
София – Копенхаген – Хелзингор – Хелсингборг – Копенхаген – Малмьо – Лунд – Копенхаген – Роскилде – Копенхаген – София
Екскурзия със самолет  5 дни
Дата: 28.07.2024 г.
Цена: 1299 лв.
ТОП ЦЕНА
1299 лв.
София – Копенхаген – Хелзингор – Хелсингборг – Копенхаген – Малмьо – Лунд – Копенхаген – София
Екскурзия със самолет  4 дни
Дания е вълшебна страна, а посещението на Копенхаген през декември е незабравимо преживяване! 

Всъщност това е може би най-доброто време от цялата година да се отправите към датската столица! Градът е облян с мигащи светлини и празнична украса, превръщащи дори най-тъмните дни в уютни и светли. Плюс това, има нещо в свежия зимен въздух, което просто прави вкуса на горещия шоколад и глога в града още по-добър!

 

 Ако обичате Коледа и мечтаете да се потопите в коледния дух, тогава Копенхаген трябва да бъде вашето пътуване през декември! 

Основният празник в Копенхаген през декември е Коледа, а градините "Тиволи" предлагат коледно настроение като никъде другаде! Ако търсите уникално празнично изживяване, помислете за празнуване на Коледа по датския начин. Освен традиционни забележителности като посещение на замъка Розенборг например, има и много други неща за правене в датската столица, които наистина ще ви заредят с празничен дух и ще ви позволят да се възползвате максимално от едно декемврийско пътуване до Копенхаген!

 

Градините Тиволи са задължителна атракция по всяко време на годината, но са особено магически в Коледно-новогодишния период. През декември паркът се превръща в зимна страна на чудесата с хиляди светлини, празнични декорации и празнични забавления. Копенхаген е известен със своите фантастични коледни базари, предлагащи набор от ръчно изработени предмети, подаръци и традиционни датски храни. Най-големият и популярен базар е този в градините "Тиволи", но има и базари в близост до старото пристанището "Нихавн" и модерния квартал Norrebro. Опитайте празнични лакомства като Æbleskiver (датски понички) и глог и се потопете в празничното настроение!
Дата: 07.12.2024 г.
Цена: 1199 лв.
ТОП ЦЕНА
1199 лв.
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2024 Туристическа агенция "Международни пътувания". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: