Екскурзия в Германия - Коледни базари Хамбург - със самолет и обслужване на български език!
София – Хамбург – Бремен – Хамбург
Екскурзия със самолет
5 дни от 1199.00 лв.
06.12.2023 г.
1199.00 лв.
има места
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
НАСТАНЯВАНИЯ
ДОПЛАЩАНИЯ И ОТСТЪПКИ
Ден 1
СофияХамбург

Отпътуване от летище София за Хамбург с полет на авиокомпания „Wizz Air”. Трансфер до хотела в Хамбург. Хамбург е един от най-зелените градове в Германия с население от близо 2 млн. души. Хамбург е един от градовете, включен в средновековното търговско обединение Ханза. Разположен край бреговете на р. Елба и в близост до Северно море, Хамбург е известен с многобройните си канали и мостове, а пристанището му е едно от най-големите в Европа. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

Ден 2
Хамбург
90 km

Закуска. Пешеходна разходка в стария град - площадът с внушителната сграда на Кметството, в която има 647 стаи; най-старата Борса в Германия, мостовете и каналите край р. Елба, най-старата църква в града "Св. Петър", експресионистичната "Чилихаус", строена между 1922 и 1924 г., старинните сгради на търговските складове и офиси покрай каналите и реката и др. Възможност за разходка с кораб по река Елба или посещение на традиционните коледни базари. Свободно време (необходимо е ползване на градски транспорт). Нощувка.

Ден 3
ХамбургБременХамбург
250 km

Закуска. Свободно време (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание целодневна екскурзия до Бремен с влак/автобус. Пешеходна разходка в старинния център на ханзейския град, разположен край бреговете на р. Весер - ренесансовата сграда на старото кметство, в която се намира "Златната зала", Новото кметство, прочутата статуя на бременските музиканти, статуята на Роланд - пазител на свободата и справедливостта. Целият комплекс на Кметството и статуята на Роланд са включени в списъка на ЮНЕСКО през 2004 г. Свободно време. Връщане в Хамбург. Нощувка.

Ден 4
Хамбург
140 km

Закуска. Свободно време (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание целодневна екскурзия до Любек с влак/автобус. Пешеходна разходка в Любек, който е бил известен в миналото с прозвището "Кралица на Ханзата" - редиците от традиционни къщи, където се е съхранявала солта, Кметството от 1230 г., третатата по големина църква в Германия "Мариенкирхе", сградите на гилдиите, средновековните порти на градските стени, Дрьогерхаус, в която днес се намира Музея за история на изкуството и културата, кафене "Niederegger", в което се приготвя прочутият марципан и др. Свободно време. Връщане в Хамбург. Нощувка.

Ден 5
Хамбург

Закуска. Свободно време в Хамбург (необходимо е ползване на градски транспорт). Трансфер до летището в Хамбург. Отпътуване за България с полет на авиокомпания „Wizz Air“. Кацане на летище София.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
Самолетен билет София - Хамбург - София на авиокомпания "Wizz Air" с включени летищни такси и 1 брой малък салонен багаж до 10 кг (с размери 40/30/20 см)
Трансфер летище - хотел - летище
4 нощувки със закуски в хотел 3* в Хамбург
Пешеходна разходка в историческия център на Хамбург
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Евроинс АД"
Водач от България
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
PCR тестове (при необходимост)
Чекиран багаж до 10 кг или 20 кг
Еднодневна екскурзия до Бремен с влак / автобус
Еднодневна екскурзия до Любек с влак / автобус
Градски транспорт в Хамбург: еднопосочен билет за една зона (3.60 EUR), еднодневна карта (7,10 EUR)
Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание
Разходи от личен характер
Такса гориво (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!).
За лица над 64 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2023 Туристическа агенция "Международни пътувания". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: