Екскурзии в България
КОМФОРТ
НАТОВАРЕНОСТ
Екскурзия до Белоградчик, Белоградчишките скали, Видин, крепостта Баба Вида и пещерата Магурата
София – Белоградчик – Видин – София
Екскурзия с автобус
2 дни от 100.00 лв.
14.08.2021 г.
100.00 лв.
има места
11.09.2021 г.
100.00 лв.
има места
23.10.2021 г.
100.00 лв.
има места
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
НАСТАНЯВАНИЯ
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Ден 1
СофияБелоградчикВидин
300 km

Отпътуване в 7:00 часа от ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) по маршрут Враца - Белоградчик.  Посещение на Белоградчишките скали и крепостта Калето. Скалните образувания са разположени в западния Предбалкан и обхващат район, дълъг 30 км. и широк 15 км. Тези скали са изваяни от стичащата се дъждовна вода и ветровете в продължение на 200 милиона години. Свободно време в Белоградчик. Отпътуване за Видин. По пътя посещение на "Магурата", една от най-красивите пещери в България, в която са открити кости от пещерна мечка и пещерна хиена. По стените могат да се видят рисунки от ранната бронзова епоха.  Настаняване в хотел 3* във Видин. Свободно време. Нощувка.

Ден 2
ВидинСофия
240 km

Закуска. Пешеходна разходка във Видин. Посещение на Средновековен замък "Баба Вида", един от най-добре запазените паметници на българското средновековно строителство. Отпътуване за София. Пристигане на ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
Транспорт с туристически автобус
1 нощувка със закуска в хотел 3* във Видин
Посещение на Белоградчишки скали, крепостта Баба Вида и пещерата Магурата
Пешеходна разходка във Видин
Водач на български език.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Входни такси за Белоградчишките скали (6 лв. за възрастни, 4 лв. за ученици и пенсионери), за крепостта Баба Вида (4 лв. за възрастни, 2 лв. за ученици и пенсионери), за пещерата Магурата (10 лв. за възрастни, 8 лв. за ученици и пенсионери)
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2021 Туристическа агенция "Международни пътувания". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: