Екскурзии в България
КОМФОРТ
НАТОВАРЕНОСТ
Екскурзия до Тетевен и пещерата "Съева дупка"
София – Брестница – Тетевен – София
Екскурзия с автобус
1 ден от 25.00 лв.
16.05.2021 г.
25.00 лв.
има места
02.07.2021 г.
25.00 лв.
има места
24.08.2021 г.
25.00 лв.
има места
13.11.2021 г.
25.00 лв.
има места
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
МЕСТА НА ЗАМИНАВАНЕ
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Ден 1
СофияБрестницаТетевенСофия
240 km

Отпътуване в 8.00 часа от улица "Оборище" (в участъка между пл. "Александър Невски" и бул. "Васил Левски") по маршрут София - Брестница. Посещение на пещерата "Съева дупка" – един от 100-те национални туристически обекта. Причудливите скални образувания, многобройните зали и галерии и прекрасната акустика в пещерата са впечатляващи. Връщане в село Брестница и посещение на ферма "Сините щрауси". Отпътуване за Тетевен. Разположено в полите на Стара планина, китното градче обединява в себе си красотата на заобикалящата го природа и духа на отминалите векове. В Тетевен могат да се видят няколко старинни къщи, обявени за паметници на културата. Историческият музей е един от 100-те национални туристически обекта на България. Разходка до Тетевенския манастир "Св. Илия". Свободно време в центъра на града. Отпътуване за София. Пристигане късния следобед на улица "Оборище" (в участъка между пл. "Александър Невски" и бул. "Васил Левски").

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
Транспорт с туристически автобус/минибус
Посещение на пещерата "Съева дупка"
Посещение на ферма "Сините щрауси" в село Брестница
Пешеходна разходка в Тетевен
Водач на български език
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Входни такси за пещерата "Съева Дупка" (10 лв за възрастни, 5 лв за деца до 18 години и пенсионери), ферма "Сините щрауси" в село Брестница (1 лв), историческия музей в Тетевен (2 лв за възрастни, 0,50 лв за ученици и пенсионери)
Входни такси за други обекти, посещавани индивидуално
Обяд, кафе и напитки
Разходи от личен характер
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2021 Туристическа агенция "Международни пътувания". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: