Екскурзии в България
КОМФОРТ
НАТОВАРЕНОСТ
Екскурзия до Тетевен и пещерата "Съева дупка"
София – Брестница – Тетевен – София
Екскурзия с автобус
1 ден от 25.00 лв.
24.08.2021 г.
25.00 лв.
има места
13.11.2021 г.
25.00 лв.
има места
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
МЕСТА НА ЗАМИНАВАНЕ
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Ден 1
СофияБрестницаТетевенСофия
240 km

Отпътуване в 8.00 часа от улица "Оборище" (в участъка между пл. "Александър Невски" и бул. "Васил Левски") по маршрут София - Брестница. Посещение на пещерата "Съева дупка" – един от 100-те национални туристически обекта. Причудливите скални образувания, многобройните зали и галерии и прекрасната акустика в пещерата са впечатляващи. Връщане в село Брестница и посещение на ферма "Сините щрауси". Отпътуване за Тетевен. Разположено в полите на Стара планина, китното градче обединява в себе си красотата на заобикалящата го природа и духа на отминалите векове. В Тетевен могат да се видят няколко старинни къщи, обявени за паметници на културата. Историческият музей е един от 100-те национални туристически обекта на България. Разходка до Тетевенския манастир "Св. Илия". Свободно време в центъра на града. Отпътуване за София. Пристигане късния следобед на улица "Оборище" (в участъка между пл. "Александър Невски" и бул. "Васил Левски").

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
Транспорт с туристически автобус/минибус
Посещение на пещерата "Съева дупка"
Посещение на ферма "Сините щрауси" в село Брестница
Пешеходна разходка в Тетевен
Водач на български език
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Входни такси за пещерата "Съева Дупка" (10 лв за възрастни, 5 лв за деца до 18 години и пенсионери), ферма "Сините щрауси" в село Брестница (1 лв), историческия музей в Тетевен (2 лв за възрастни, 0,50 лв за ученици и пенсионери)
Входни такси за други обекти, посещавани индивидуално
Обяд, кафе и напитки
Разходи от личен характер
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2021 Туристическа агенция "Международни пътувания". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: